ZVEZDA PREDSTAVILA PETU GARNITURU DRESOVA: Ovo su dresovi za evropska gostovanja (FOTO)

Novosti online

27. 10. 2020. u 21:58

OVO je peta garnitura dresova za ovu sezonu i još jedno interesantno rešenje

ЗВЕЗДА ПРЕДСТАВИЛА ПЕТУ ГАРНИТУРУ ДРЕСОВА: Ово су дресови за европска гостовања (ФОТО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je prethodnih sezona pažljivo radila na dizajnu svojih dresova i dobar deo navijača zadovoljan je kako su izgledale crveno-bele i teget kombinacije od 2017. godine do sada.

Klub iz Ljutice Bogdana je 2017. igrao Ligu Evrope, pa dvaput Ligu šampiona i sada je opet startovao takmičenje u LE i tim povodom predstavio rezervnu varijantu dresa za to takmičenje.

Još jedno teget rešenje, sa zanimljvim printom jer su po majici poređane diskretne vertikalne linije i na njima zvezdice, koje, ovlaš gledano, podsećaju na bodljikavu žicu.

FOTO: FK Crvena zvezda

Nešto slično je bilo uzeto kao rešenje i pre dve godine kada su zvezdice na sličan način bile utisnute na potpuno crvenom dresu u kom se Zvezda suprotstavila Napoliju u gostima.

Ove sezone je sa motivom orla predstavljen još jedan teget dres, a pored toga, tu su i dve crveno-bele kombinacije, od kojih je jedna za Ligu Evrope i još jedan potpuno crveni dres.

Najnovija teget garnitura dresa je za sada izložena u zvaničnoj prodavnici srpskog šampiona, koji će u četvrtak uveče igrati drugi meč grupe L u Ligi Evrope. Rival će biti Slovan iz Libereca.

Zvezda je u prvom kolu poražena od Hofenhajma u Nemačkoj, tako da će meč sa Slovanom biti prvi koji će tim Dejana Stankovića igrati kao domaćin.

(Telegraf) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)