VELIKI PROBLEM ZA STANKOVIĆA: Zvezda drastično oslabljena protiv Libereca!

Novosti online

28. 10. 2020. u 11:08

FUDBALERI Crvene zvezde u drugom kolu Lige Evrope dočekuju Slovan iz Libereca (četvrtak), a uoči meča sa češkim klubom, trener srpskog šampiona Dejan Stanković suočio se sa određenim kadrovskim problemima.

ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ ЗА СТАНКОВИЋА: Звезда драстично ослабљена против Либереца!

FOTO: FK Crvena zvezda

Neće Zvezda moći da suprostavi gostima najjači sastav. Posle preležane korone, u ekipu se vratio vezista Mirko Ivanić i konkurisaće, umesto Srđana Spiridonovića, za startnu jedanaestoricu, dok je, kako "Žurnal" piše učešće Gelora Kange i dalje pod ogromnim znakom pitanja.

Gabonac još ne trenira, posle oporavka od virusa Covid-19 i neophodno je da se steknu određeni uslovi za tako nešto. Zato vezista crveno-belih sigurno neće biti starter protiv Čeha, a minimalne su šanse i da bude na klupi.

Meč Crvena zvezda - Slovan Liberec igra se na stadionu "Rajko Mitić" od 18.55 časova, a pravdu će deliti Portugalac Fabijo Verisimo, pomagaće mu Luiš Kampos i Pedro Nuno Se sa Martins, dok je četvrti arbitar Antonio Emanuel Karvaljo Nobre.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk