GRUJIĆ DEBITOVAO POBEDOM: Srpski fudbaler doprineo slavlju

Novosti online

28. 10. 2020. u 11:34

U DRUGOM kolu Grupe C Lige šampiona Mančester Siti je kao gost lako došao do pobede u Marseju 3:0, dok je Porto kao domaćin bio bolji od Olimpijakosa 2:0 u meču u kome je za portugalskog šampiona debitovao Marko Grujić.

ГРУЈИЋ ДЕБИТОВАО ПОБЕДОМ: Српски фудбалер допринео слављу

Foto: EPA

Porto je kao domaćin savladao Olimpijakos 2:0. Poveo je već u 11. minutu kad je mladi napadač Fabio Vieira kaznio grešku u odbrani grčkog šampiona. Konačan rezultat pet minuta pre kraja postavio je Seržo Oliveira. 

Za Olimpijakos je od početka igrao Lazar Ranđelović (zamenjen u 70. minutu), dok je, nekadašnji fudbaler Liverpula, Marko Grujić zaigrao za Porto u drugom poluvremenu. To je njegov debi za šampiona Portugala, dok je iskusni Pepe proslavio jubilarni 100. meč u Ligi šampiona.

Srpski reprezentativac ušao je u igru u 70. minutu, a posle meča izrazio je zadovoljstvo zbog pobede i debija.

– Srećan sam, zaslužili smo da pobedimo. Pokazali smo karakter, jer nema lakih rivala u Ligi šampiona. Srećan sam i zbog debija i to pred našim navijačima. Bilo je važno da pobedimo posle poraza u Mančesteru. Mislim da smo igrali dobro i nastavićemo da se u istom ritmu spremamo i za sledeće utakmice - rekao je Grujić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer