NE KRIJU SE: Reprezentativac Srbije zamenio Sofiju sa ženom sa dva deteta! (FOTO)

Novosti online

28. 10. 2020. u 11:42

REPREZENTATIVAC Srbije Adem Ljajić od prošle godine uživa u ljubavi sa nastavnicom likovnog iz Novog Pazara Zubejdom Dazdarević, koja je razvedena i majka dve devojčice.

НЕ КРИЈУ СЕ: Репрезентативац Србије заменио Софију са женом са два детета! (ФОТО)

Foto: Printskrin

Sada je fudbaler Bešiktaša na društvenim mrežama postavio fotografiju sa Zubejdom, poznatom po nadimku Buba, koja se dopala mnogim njegovim obožavateljima.

Buba je, inače, u opisu svog profila napisala koliko je vezana za Adema, čime je jasno svima stavila do znanja ko joj je najvažniji u životu.

Foto: Instagram printskrin

Adem je, podsetimo, u vezu sa Bubom ušao malo posle kraha romanse sa manekenkom Sofijom Milošević, koja je od prošle godine u ljubavi sa njegovim saigračem iz nacionalnog tima Lukom Jovićem.

Foto: Instagram printskrin

Luka i Sofija su nedavno postali roditelji, pošto je manekenka prošlog meseca rodila sina Alekseja. Jović iz veze sa Anđelom Manitašević ima sina Davida.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije