NAJZAD DOBRE VESTI ZA STANOJEVIĆA: Nazire se rešenje velikog problema crno-belih (VIDEO)

Novosti online

28. 10. 2020. u 11:50

MOŽDA Partizan u ovom trenutku ima problem s napadačima, Žan Kristof Bajbek i Filip Holender nisu spremni za celu utakmicu, Nikola Štulić je "zelen" da bi bio starter, a Takuma Asano neupotrebljiv kad se nađe u ulozi „devetke“. A možda će kad se završi ova sezona dobiti špica na kog može da se osloni.

НАЈЗАД ДОБРЕ ВЕСТИ ЗА СТАНОЈЕВИЋА: Назире се решење великог проблема црно-белих (ВИДЕО)

Foto: FK Partizan

Tako nešto nagovestio je Savo Arambašić u ponedeljak veče. Dok su se crno-bili mučili da pronađu put do mreže Radničkog u Nišu, talentovani napadač je proradio u Gornjem Milanovcu. Poslao ga je na teren Žarko Lazetić u trenutku kad je Metalac gubio od Radnika, a špic iz „klase 2001“ postigao prvenac u Superligi. I to na trećoj utakmici na kojoj je šansu dobio s klupe. Prethodno, za osam minuta na gostovanju Spartaku i još 30 u Gornjem Milanovcu protiv Proletere nije uspeo da se upiše u strelce. Sinoć – jeste.

Za nagoveštaj da je sportski direktor Metalca Bojan Leontijević napravio dobar potez kad ga je doveo na pozajmicu iz Humske.

- Sjajan je ambijent u Metalcu, mirno je, možeš da se koncentrišeš na rad i napredovanje. Potrebni su mi kvalitetni treninzi kao što su u Gornjem Milanovcu. Verujem u mladu ekipu i mislim da možemo mnogo toga da uradimo, što već pokazujemo. A ne verujem kad kažu da takva ekipa nema iskustva i neke velike šanse. Naprotiv, mnogo igrača na svetskom nivou nastupa u ovom uzrastu. Iskustvo nije u godinama, nego kako shvataš igru. Uz starije fudbalere, koji nam mnogo pomažu, gledamo da damo sto odsto mogućnosti u Metalcu - pojasnio je Savo Arambašić.

Inače, Savo je samo jedan od desetorice bonusa koliko ih je Metalac imao u konkurenciji za meč sa Radnikom. Očekuje se da posle prvenca dobije šansu i za vikend, na gostovanju Inđiji.

Arambašić je posle dokazivanja u omladinskom sastavu, pod palicom Nenada Brnovića, minulu sezonu proveo igrajuči za Teleoptik gde ga je trenirao Albert Nađ.

(Mocart sport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove