"MOJI IGRAČI SU LAVOVI!" Stanković otkrio da li je ušao u svlačionicu u toku poluvremena

Novosti online

29. 10. 2020. u 22:08

CRVENA zvezda je uspela da savlada češki Liberec u drugom kolu Lige Evrope rezultatom 5:1 i tako na veličanstven način došla do prva tri boda u grupi.

МОЈИ ИГРАЧИ СУ ЛАВОВИ! Станковић открио да ли је ушао у свлачионицу у току полувремена

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener Dejan Stanković nije bio na klupi, menjao ga je Nebojša Milošević, a Stanković je dao svoje mišljenje o meču posle pobede.

- Jedno lepo veče za svakog zvezdaša, ali prve čestitke idu kapitenu, momcima, svima u 'stafu', svima u klubu. Bitno je samo da verujemo kao što smo verovali večeras. Utakmicu smo mnogo dobro spremili, do detalja. Momci su znali šta treba da rade i onda ti se desi ovakvo veče. Žao mi je što nema navijača, ovo bi bilo perfektno sa 55.000 navijača. Jedva čekam da ovo prođe i da se vrate svi na stadion. Preponosan sam na momke, to su pravi lavovi, pravi ljudi. Uživamo još večeras, pa se okrećemo narednim mečevima - kaže Stanković.

Objasnio je kako tim raste iz dana u dan.

- Igrači su zaslužili ovakvu utakmicu, rade pošteno. Ne odustajemo od cilja, znamo šta radimo i znamo kuda idemo. Od početka otkako sam došao, imamo čist i prijateljski odnos. Rastemo iz dana u dan, to se vidi. Ne samo što smo večeras pobedili, mi smo i protiv Javora trebalo da pobedimo sa tri, četiri gola razlike. Rekao sam im u svlačionici da ću biti "još gori", jer znam koliko mogu - dao je svoje viđenje trener Zvezde.

Upitan je i da li je imao pravo da dođe do ekipe na poluvremenu u svlačionicu.

- Nisam bio uz ekipu na poluvremenu, bio sam kao duh u loži. Malo sam se drao, čuli su me. Imao sam komociju da lepo gledam i uživam u meču - zaključio je Stanković.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk