RADNIČKI GOSTUJE JAVORU: Duel dve ekipe u dobroj formi

Novosti online

30. 10. 2020. u 14:47

FUDBALERI Radničkog u nedelju od 15 sati gostuju Javoru iz Ivanjice, u sklopu 13. kola Superlige Srbije.

РАДНИЧКИ ГОСТУЈЕ ЈАВОРУ: Дуел две екипе у доброј форми

FOTO: Marko Aleksovski / FK Radnički

Oba tima u ovaj duel ulaze u sjajnom raspoloženju. Radnički je u prošlom kolu pobedio Partizan sa 1:0 i vratio se u borbu za sam vrh tabele, dok je Javor odigrao bez golova sa Crvenom zvezdom na gostovanju.

Šef stručnog štaba Radničkog Milan Đuričić naglasio je da je meč u Ivanjici od izuzetne važnosti za njegov tim.

- Igramo protiv Javora koji u poslednje vreme beleži i dobre igre i dobre rezultate. Vodi ih jedan mlad i perspektivan trener i veoma su specifična ekipa. To je po konstituciji najkrupniji tim u ligi, a ja bih rekao da je to jedna tradicionalna selekcija ivanjičkog fudbala. Nama je ova utakmica jako važna, upravo zbog toga što dolazi posle trijumfa protiv Partizana i učinićemo sve da pobedimo. Neće biti lako, ali optimista sam. Atmosfera u ekipi je izuzetno dobra, kvalitetno smo radili tokom sedmice i spremni smo za izazov koji nas čeka u Ivanjici - rekao je Đuričić.

Nišlije će u Ivanjici nastupiti bez junaka trijumfa nad Partizanom Dušana Pantelića i Nenada Gavrića, koji je dobio pozitivan test na koronavirus. Svi ostali fudbaleri bili su negativni na poslednjem testiranju.

- Pantelić se povredio tokom utakmice sa Partizanom i sigurno neće igrati, dok je Gavrić nažalost bio pozitivan na testiranju i nalazi se van stroja. Svi ostali, uključujući i oporavljenog napadača Nemanju Kojića, su spremni i u konkurenciji su za startnu postavu - završio je Đuričić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!