TRENER ŠALKEA NAKON 22 MEČA BEZ POBEDE: Mi smo kao puna boca kečapa, morate da udarite na dnu...

Novosti online

31. 10. 2020. u 10:19

ŠALKE ove sezone niže loše rezultate i igra jednu od najslabijih sezona u istoriji pošto nakon šest kola u Bundesligi ima samo dva boda.

ТРЕНЕР ШАЛКЕА НАКОН 22 МЕЧА БЕЗ ПОБЕДЕ: Ми смо као пуна боца кечапа, морате да ударите на дну...

Foto EPA

Posle remija protiv Štutgarta u petak uveče (1:1), ekipa iz Gelzenkirhena je već 22 utakmice bez pobede u nacionalnom prvenstvu - šest ove sezone i 16 u prošloj sezoni.

Poslednju pobedu u prvenstvu Nemačke Šalke je ostvario u januaru ove godine protiv Borusije iz Menhengladbaha (2:0), a potom je spojio 13 poraza i sedam remija.

U centru pažnje posle utakmice sa Štutgartom našao se trener Šalkea Manuel Baum koji je na neobičan način objasnio stanje u ekipi.

Ipak, Šalke je još uvek daleko od neslavnog rekorda koji drži Tasmanija 1900 iz Berlina, koja je ugašena 1973. godine. Ona je, prema zvaničnim podacima Bundeslige, u svojoj jedinoj sezoni 1965/66. osvojila svega 10 bodova, uz gol-razliku od -93, spojivši čak 31 meč bez pobede.

- Ekipa je kao boca kečapa koju ste tek otvorili. Pokušavate da ga istisnete, ali se ništa ne događa iako je boca puna - rekao je Baum pa dodao:

- Onda je plan da udarate bocu na dnu kako bi kečap izašao i mi smo još u fazi tog udaranja. No jednom kada taj kečap izađe, biće veoma zabavno - rekao je Baum nakon meča.

(TELEGRAF.RS) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)