TADIĆ ZA "NOVOSTI": Nisam pozitivan na koronu, imam antitela

N. Iljukić

02. 11. 2020. u 22:43

KAO bomba odjeknula je vest da je najbolji srpski fudbaler Dušan Tadić pozitivan na virus koronu i da neće igrati za "orlove" u meču decenije protiv Škotske.

ТАДИЋ ЗА НОВОСТИ: Нисам позитиван на корону, имам антитела

Foto Tanjug

Ipak, kapiten kopljanika i reprezentacije Srbije je u izjavi za “Novosti” demantovao da ima pozitivan test na koronu, već da je ustnovljeno da ima antitela i da će verovatno da otputuje za Dansku.

Podsećanja radi, trener Ajaksa Ten Hag je na konferenciji za medije optužio Dance za nekorektno ponašanje i sabotiranje holanskog tima.

- Kako to mogu da igraju u Holandiji, a ne mogu da uđu u Dansku, čudno. To prema mom mišljenju ne zvuči kao fer-plej. Odluku da ne povedemo igrače na kraju smo doneli u ponedeljak popodne i to pošto smo se posavetovali sa UEFA i Fudbalskim savezom Holandije. Mogu da kažem i potvrdim da niko od igrača nema simptome, niti se žale na bilo kakav problem - rekao je on.

Navodno, danske Vlasti nisu dozvolile Tadiću i još trojici igrača Ajaksa da uđu u državu zbog toga što su u prethodnim mesecima u jednom trenutku imala pozitivan Kovid nalaz, a ne jer su trenutno pozitivni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)