ŠANSA ZA ZVEZDU: Ne nazire se kraj Hofenhajmove krize

Novosti online

02. 11. 2020. u 23:03

FUDBALERI Hofenhajma izgubili su kod kuće od Union Berlina u poslednjem meču šestog kola nemačke Bundeslige.

ШАНСА ЗА ЗВЕЗДУ: Не назире се крај Хофенхајмове кризе

FOTO: EPA

Rival Crvene zvezde u Ligi Evrope već četiri meč zaredom ne zna za pobedu u Bundesligi. Trenutno su 12. sa sedam osvojenih bodova.

Union Berlin je poveo u 60. minutu golom Maksa Kruzea iz penala. Jedanaesterac je skrivio Robert Skov, koji je dobio i crveni karton, pa je tako Hofenhajm ostatak duela igrao sa desetoricom.

Iako su igrali sa igračem manje, domaćin je stigao do izjednačenja u 80. minutu preko Dabura.

Pokazalo se da je igrač više ipak dovoljna prednost za goste iz Berlina pa su do kraja meča preko Pohjanpala u 85. minutu i Tojherta u četvrtom minutu sudijske nadoknade osvojili ceo plen.

Nadajmo se da će rezultatska kriza Hofenhajma potrajati bar do trećeg decembra kad se sastaje sa Crvenom zvezdom u okviru Lige Evrope.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!