MELEG RAZOČARAN ODNOSOM NA "MARAKANI": Zvezda me htela tri prelazna roka, a onda su posle dva meseca rekli da ne računaju na mene

Novosti online

03. 11. 2020. u 09:05

DEJAN Meleg (26) bio je prvo pojačanje Crvene zvezde u leto 2017. godine, ali ispostavilo se je samo sedam puta oblačio dres kluba koji ga je platio 300.000 evra Kajzerisporu.

МЕЛЕГ РАЗОЧАРАН ОДНОСОМ НА МАРАКАНИ: Звезда ме хтела три прелазна рока, а онда су после два месеца рекли да не рачунају на мене

Foto: M.Vukadinović

Momak iz Bačkog Jarka raskinuo je ugovor sa crveno-belima ovog leta, nakon dve neuspešne pozajmice u Levadijakosu i Radničkom, pa će svoju karijeru pokušati da spase u opremi Borca iz Banjaluke koji ga je potpisao krajem prelaznog roka.

U intervjuu za lokalnu "Elta TV" osvrnuo se i na period u Crvenoj zvezdi kod Vladana Milojevića i šansu koju nije dobio, a smatra da je zaslužio.

- Malo je teško pričati o tome. Dobio sam poziv uprave i poziv trenera, svi su želeli da dođem u Zvezdu i ja sam mislio da je bio pravi momenat. Hteli su me i prelazni rok pre toga i prelazni rok pre toga i konačno se poklopilo, što kažu: treća sreća! Mislio sam da je pravo vreme, ali nažalost, posle samo dva-tri meseca tadašnji trener Milojević i cela uprava saopštili su mi da ne računaju na mene, što mi je malo nezamislivo - rekao je Meleg i dodao:

- Razočaran sam jer nisam dobio pravu šansu. To je istina i svi koji su bili u klubu ili su malo više upućeni u Crvenu zvezdu, to znaju. Ali, eto, nisam imao sreću da dobijem veću minutažu. Zvezda je pravila sjajne rezultate, ušla u Ligu šampiona i niko nije mogao da prigovora. Razočaran sam što su neki igrači dobijali veću minutažu i šansu, a ja nisam.

Ipak, kako sam kaže, nije ljut na tadašnjeg trenera Vladana Milojevića.

- Sama činjenica da je dva puta izborio Ligu šampiona, govori da se radi o sjajnom stručnjaku i dobrom treneru, koji radi detaljno i radi dosta analiza protivnika i samih nas igrača. Zvezda je u tom trenutku imala preko 30 igrača, a sigurno ih je preko 20 mislilo da treba da igraju i neki su bili nezadovoljni. To je možda bio najveći problem, ali i pored toga uspeli su da naprave rezultate i o Milojeviću samo lepe reči - jasan je bio Meleg.

Pre dolaska na Marakanu, Meleg je igrao za Vojvodinu, Ajaks i Kajzeri, dok je kao igrač Zvezde bio na pozajmici u Levadijakosu i Radničkom iz Niša.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!