STIV KLARK IZABRAO: Škoti sa Robertsonom, MekTominajem i Grifitsom na "orlove"

Novosti online

03. 11. 2020. u 15:25

SELEKTOR fudbalske reprezentacije Škotske Stiv Klark saopštio je spisak igrača na koje računa za utakmicu plej-ofa za plasman na Evropsko prvenstvo protiv Srbije.

СТИВ КЛАРК ИЗАБРАО: Шкоти са Робертсоном, МекТоминајем и Грифитсом на орлове

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Na spisku se nalazi 27 igrača. Očekivano, najzvučnija imena su Robertson iz Liverpula i Mektominaj iz Mančestr junajteda. Povratnici u sastav su golman Hartsa Kreg Gordon, Kiran Tirni iz Arsenala i Seltikov golgeter Li Grifits, koji se vraća posle više od dve godine odsustva.

Golmani: Kreg Gordon (Harts), Dejvid Maršal (Derbi) i Džon Meklohlin (Rendžers).

Odbrana: Endru Konsidajn (Aberdin), Lajam Kuper (Lids), Deklan Galager (Madervel), Grant Hanli (Norič), Skot Mekena (Notingem), Stiven O'Donel (Madervel), Lajam Palmer (Šefild Venzdej), Endru Robertson (Liverpul), Greg Tejlor (Seltik) i Kiran Tirni (Arsenal).

Vezni red: Stjuart Armstrong (Sautempton), Rajan Kristi (Seltik), Rajan Džek (Rendžers), Džon Mekgin (Aston Vila), Kalum Mekgregor (Seltik), Keni Meklin (Norič) i Skot Mektominej (Mančester junajted).

Napad: Oliver Burk (Šefild junajted), Lindon Dajks (KPR), Rajan Frejzer (Njukasl), Lejh Grifits (Seltik), Oli Mekbarni (Šefild junajted), Kalum Paterson (Šefild venzdej) i Lorens Šankland (Dandi).

Utakmica u Beogradu odigraće se 12. novembra, a Škotskoj će to biti prilika da se plasira na veliko takmičenje posle više od dve decenije i nastupa na Mundijalu u Francuskoj 1998.

Posle okršaja sa Srbijom, zabranici Stiva Klarka nastavljaju takmičenje u drugom izdanju lige nacija gde se sastaju sa Slovačkom 15. 11. i Izraelom tri dana kasnije. Škotska je trenutno prva u svojoj grupi i nalazi se u seriji od osam mečeva bez poraza u svim takmičenjima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S