PETARDA LIVERPULA: Realu prva pobeda, Ajaks slavio na pogon Dušana Tadića (VIDEO)

Novosti online

03. 11. 2020. u 22:54

Preostalih šest mečeva u Ligi šampiona je odigrano. Najuzbudljivije bilo je u Bergamu gde je Liverpul počastio domaćina "petardom" Dušan Tadić je Ajaks vodio do pobede, asistencijom i golom.

ПЕТАРДА ЛИВЕРПУЛА: Реалу прва победа, Ајакс славио на погон Душана Тадића (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Paul Ellis / POOL

Ajaks je meč rešio za 13 minuta. Antoni je bio strelac u 1. minuntu nakon kontre, odlično ga je pronašao Dušan Tadić.

Da bi kapiten Srbije potom u 13. minutu i sam postigao gol za 2:0. U nastavku meča Drejer je uspeo da smanji zaostatak golom u 18. minutu. Gol i asistenciju Dušana Tadića pogledajte OVDE 

Diogo Žota načeo je Atalantu u 16. minutu, lepo ga je proigrao Trent Aleksander-Arnold. Isti igrač je na proigravanje Gomeza zatresao mrežu u 33. minutu. 

Dva minuta nakon početka drugog poluvremena u strelce se upisao Mohamed Salah, a potom u 49. minutu i Sadio Mane. Svojim trećim pogotkom u meču Diogo Žota dolazi do svog het-trika. 

Mančester Siti je dočekao Olimpijakos. Gosti iz Pireja nisu se obrukali. Slavio je domaćin sa 3:0, strelac jedinog pogotka bio je Feran Tores u 12. minutu. Gabrijel Hesus postigao je pogodak u 81. minutu. Kanselo u 90. minutu postavlja 3:0. 

Marega je doveo Porto u vođstvo u 4. minutu meča, Serhio Olivera sa bele tačke uspeva da uveća prednost.

Pre toga je u 10. minutu sa penaltika neprecizan bio Pajet. Lukas Dijaz je postavio konačnih 3:0. 

Fantastičan Duel gledali smo na stadionu Alfredo Di Stefano. Real je dočekao Inter. Benzema je domaćinu doneo vođstvo u 25. minutu.

Serhio Ramos ga je uvećao u 33. minutu, čime je Real krunisao odličnu igru u 1. poluvremenu. Ipak, nije se dao Inter. Do poluvremena je uspeo Lautaro Martinez da smanji zaostatak za Realom. 

Ivan Perišić je u 68. minutu poravnao rezultat, napadao je italijanski tim, u nekoliko navrata su ozbiljno pretili Perišić i Martinez. 

Ipak, u 80. minutu Rodrigo uspeva da ponovo domaćinu vrati prednost. 

Poveo je Salzburg protiv  Bajerna. Strelac je bio Beriša u 4. minutu. Levandovski sa bele tačke u 21. minutu donosi gostima izjednačenje. Da bi pred kraj poluvremena Kristensen postigao auto gol. 

Okugava uspeva da izjednači, ali to je bio poslednji nalet domaćina. 

U poslednjih deset minuta u strelce su se upisali Boateng, Sane i Levandovski za konačnih 6:2. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S