TZV. KOSOVO I ŠVAJCARSKA U RATU ZBOG DEČKA IZ SRBIJE: Vranjaca izmislio povredu i slagao selektora da bi obukao dres omiljene reprezentacije

Novosti online

04. 11. 2020. u 08:31

FUDBALSKE reprezentacije tzv. države Kosova i Švajcarske otimaju se za Betima Fazlijia (21).

ТЗВ. КОСОВО И ШВАЈЦАРСКА У РАТУ ЗБОГ ДЕЧКА ИЗ СРБИЈЕ: Врањаца измислио повреду и слагао селектора да би обукао дрес омиљене репрезентације

Foto: EPA

Talentovani fudbaler Sent Galena, koji je rođen 1999. godine u Vranju, pozvan je na okupljanje reprezentacije "Kosova" za novembarski ciklus Lige nacija, a zbog toga se digla velika frka u Švajcarskoj - pošto ga i oni žele u svojim redovima.

Fazliji je pre mesec dana bio pozvan u mladu reprezentaciju Švajcarske, ali je izostao zbog povrede mišića, a u koju se sve više sumnja nakon ovog preokreta.

U međuvremenu su ga kontaktirali iz Fudbalskog saveza tzv. Kosova i ponudili mu da odmah igra za seniorsku reprezentaciju, a izgleda da ga je posebno oduševio poziv tamošnjeg selektora Bernara Šalanda - koji je Švajcarac!

Švajcarci već pišu o "izdaji", a deluje da Betima Fazlijia više niko ne može da ubedi da promeni mišljenje i zaigra za kvalitetniju reprezentaciju u kojoj su Granit Džaka, Džerdan Šaćiri...

Ovako će standardni fudbaler Sent Galena imati šansu da debituje već protiv Albanije, odnosno Slovenije ili Moldavije, sa kojima "Kosovo" igra tokom novembra u Ligi nacija. Videćemo da li će se do tada smiriti strasti u Švajcarskoj koja je iznervirana ovim potezom Šalanda i "Kosova".

To nije prvi put da im "Kosovo" zagorča atmosferu unutar reprezentacije.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk