NISU ZABORAVILI ĐEDU: Navijači Zvezde pripremili posebnu koreografiju za Amfilohija (VIDEO)

Novosti online

04. 11. 2020. u 22:19

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Gent u utakmici trećeg kolo Lige Evrope, a kao i protiv Slovana u prethodnoj utakmici, Delije su napravile koreografiju koja će oduševiti.

НИСУ ЗАБОРАВИЛИ ЂЕДУ: Навијачи Звезде припремили посебну кореографију за Амфилохија (ВИДЕО)

Foto: N.Skenderija

Naime, na koreografiji se nalazi lik nedavno preminulog Amfilohija, a sliku upotpunjuje i srušena crkva Svetog Petra Cetinjskog na vrh Lovćena koju je mitropolit želeo ponovo da sagradi.

Podsetmo, utakmica Crvena zvezda - Gent igra se u četvrtak sa početkom u 21.00. Ukoliko izabranici Dejana Stankovića stignu do pobede, proleće u Evropi će biti na dohvat ruke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!