BIVŠI FUDBALER JUVENTUSA OŠTRO PO PORTUGALCU: Ronaldo je neuk, ne poštuje svoje saigrače

Novosti online

04. 11. 2020. u 22:33

POSLE oporvka od virusa korona i izlaska iz samoizolacije Kristijano Ronaldo se vratio u tim Juventusa. On je bio u kombinaciji za tim u duelu sa Specijom.

БИВШИ ФУДБАЛЕР ЈУВЕНТУСА ОШТРО ПО ПОРТУГАЛЦУ: Роналдо је неук, не поштује своје саиграче

FOTO: EPA

Ušao je sa klupe u drugom poluvremenu i postigao dva gola. Uprkos sjajnoj formi iskusnog Portugalca, on nije svima po volji.

Nekadašnji defanzivac Juventusa, Torina, Lećea i Fiorentine Paskvale Bruno kritikovao je Ronalda zbog toga što još uvek nije naučio italijanski.

“On je neuk. U Italiji je dve godine i još uvek nije naučio naš jezik, koristi španski kada govori. Ne poštuje ni svoje saigrače ni klub ni Italijane”, rekao je Paskvale Bruno u jednoj televizijskoj emisiji.

Bruno je za Juventus igrao od 1987. do 1990. godine i za to vreme je odigrao 67 mečeva i postigao je jedan gol. Sa “starom damom” je osvojio Kup UEFA i jedan kup Italije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!