OVO SE MESIJU DO SADA NIKADA NIJE DESILO: Argentinac postigao pet golova ove sezone - nijedan iz igre

Novosti online

05. 11. 2020. u 09:26

SVIMA ja jasno ko je i šta je Lionel Mesi u svetu fudbala. Argentinski mađioničar je i ove sezone najbolji igrač Barselone, ali jedan podatak posebno upada u oči kada je on u pitanju.

ОВО СЕ МЕСИЈУ ДО САДА НИКАДА НИЈЕ ДЕСИЛО: Аргентинац постигао пет голова ове сезоне - ниједан из игре

Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Niame, kapiten Katalonaca je do sada dao pet golova i zanimljivo svaki sa bele tačke. Pomalo čudno zvuči činjenica da 33-godišnji igrač iz Rosarija još uvek nije postigao pogodak iz igre.

Imao je Mesi nekoliko prilika da se upiše u strelce iz igre, ali kada god bi lopta išla u okvir gola, protivnički kuvar mreže bi se isprečio i zaustavio njegov pokušaj.

Barsina desetka je do sada sa bele tačke pogađlao protiv Viljareala, Ferencvaroša, Juventusa, Ekvadora i Dinama iz Kijeva.

Ipak, treba biti realan i reći da se samo očekuje kada će Mesi očepiti i krenuti da rešeta protivničke golmane i iz igre.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!