PROBLEM ZA VOJVODINU PRED MEČ SA METALCEM: Petar Bojić pozitivan na virus korona

S.B.

05. 11. 2020. u 14:04

FUDBALERI Vojvodine sutra će u Gornjem Milanovcu nastupiti bez napadača Petra Bojića, koji je, kako je pokazalo testiranje, i pored toga što se dobro oseća i nema simptome, jedini pozitivan na koronu.

ПРОБЛЕМ ЗА ВОЈВОДИНУ ПРЕД МЕЧ СА МЕТАЛЦЕМ: Петар Бојић позитиван на вирус корона

FOTO: N. Paraušić

On se nalazi u izolaciji, a van stroja su i povređeni golman, Nikola Simić i vezista, Mirko Topić.

Novosađani u dosadašnjim takmičarskim duelima sa Metalcem imaju mnogo bolji skor, šest pobda, tri remija i samo jedan poraz uz gol razliku 14:6, a u poslednjem meču dva rivala, odigranom u Gornjem Milnovcu 2017. godine, nadigrali su domaćine 3:0.

- Metalac na svom terenu već godinu i po dana nije izgubio meč, tako da dobro znamo o kakvom rivalu je reč i šta nas čeka - kaže Vidak Bratić, pomoćni trener Vojvodine i dodaje.

- Međutim, u poslednjoj utakmici pred reprezentativnu pauzu, želimo da nastvimo niz uspeha i da zadržimo drugu poziciju na tabeli. Kod nas je izvanredna atmosfera, sjajno smo radili u pripremi za meč sa Metalcem i svakako da idemo na pobedu.

SIMOVIĆ NA CENTRU

SUTRAŠNjI duel u Gornjem Milanovcu sudiće Novak Simović, koji je Novosađanima „delio pravdu“ i u prvom kolu protiv TSC-a, posle čega je klub sa „Karađorđa“ tražio njegovo izuzeće narednih utakmica.

– Simović je dobar i kvalitetan sudija. Jesmo tražili da nam više ne sudi, ali eto, delegiran je opet. Ipak, mislim da neće biti problema, već da će ovaj meč odraditi pošteno, onako kako treba – kaže Bratić.

Novosađanima posle dvonedeljne pauze predstoji derbi sa Crvenom zvezdom na "Karađorđu".

– Tokom pauze nećemo putovati ni na kakve dodatne pripreme. Ostećemo kod kuće, gde nam je najlepše i najbolje. Na našem fudbalskom centru "Vujadin Boškov" imamo sve uslove i uživamo u radu, tako da nema potrebe da idemo bilo gde – kaže Bratić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S