GAJIĆ: VELIKA POBEDA! Zvezda se polako bliži cilju (VIDEO)

Novosti online

06. 11. 2020. u 10:48

JEDAN od junaka pobede Crvene zvezde nad Gentom, Milan Gajić, nije krio zadovoljstvo posle druge vezane pobede u Evropi. To je trijumf koji crveno-bele još više približava konačnom cilju - evropskom proleću!

ГАЈИЋ: ВЕЛИКА ПОБЕДА! Звезда се полако ближи циљу (ВИДЕО)

Foto: EPA

- Kao i svaki drugi meč u Evropi, takav je i ovaj bio – izuzetno težak i neizvestan do poslednjeg trenutka. Očekivali smo ovakav meč, Gent ima izuzetne individualce koji su veoma nezgodni i brzi. Iako se atmosfera u javnosti stvorila kao da smo unapred pobedili ovu utakmicu, oni su ipak veoma dobra ekipa, a samim tim i ova pobeda ima još veći značaj. Osvojili smo šest bodova tako da idemo ka krajnjem cilju, a to je prolaz u nokaut fazu Lige Evrope – istakao je Gajić.

Nisu stali fudbaleri srpskog šampiona nijednog trenutka, a priliku za gol imao je i Gajić.

- Otvorio se prostor u jednom momentu i naravno da sam iskoristio priliku da šutiram. Znajući da je teren usled kiše klizaviji, kao i da je golmanu teže da odbrani takve udarce pokušao sam, ali se lopta odbila i nažalost Gobeljić nije uspeo da postigne pogodak. Međutim, to je sada manje bitno. Naše prilike, baš kao i njihove su zaboravljene, a ono što ostaje zauvek je trijumf rezultatom 2:1 za Crvenu zvezdu.

Nema vremena za odmor, jer Zvezdu već u nedelju očekuje nov izazov u Linglong ligi

­ Naš posao je da dajemo maksimum. Sada se okrećemo Superligi i poslednjoj utakmici u ovom mini-ciklusu kada smo imali utakmice na svaka četiri dana. Imamo sada zasluženu pauzu, a kada se i to završi očekuje nas završnica prvog dela sezone. Biće vremena za odmor, kao i za kratko slavlje, pa onda potpuni fokus na meč sa Inđijom – zaključio je defanzivac crveno-belih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk