VEST KOJA JE UZDRMALA BIH: Edin DŽeko pozitivan na korona virus!

Novosti online

06. 11. 2020. u 18:06

INFORMACIJA koju nikako nisu želeli da čuju ni u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, a ni italijanskoj Romi.

ВЕСТ КОЈА ЈЕ УЗДРМАЛА БИХ: Един Џеко позитиван на корона вирус!

FOTO: EPA

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i rimske Vučice Edin Džeko pozitivan je na koronavirus. To je kapiten Zmajeva objavio na svom Instagram profilu.

- Zdravo svima. Nažalost pozitivan sam na koronavirus i sada ću kako se to i nalaže ispoštovati period karantina. Želim obaviestiti sve da srećom nemam simptoma. Nekoliko dana ću biti prisiljen da budem odvojen od svojih saigrača, ali ću mislima i srcem biti uz njih, počevši od neđelje - poručio je Džeko na svom Instagram profilu.

Edin Džeko je ove sezone za Romu dao tri gla na sedam mečeva u svim takmičenjima. Sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine je treablo da igra mečeve Lige nacija, a taj tim je ispao iz baraža za Evropsko prvenstvo od Severne Irske u oktobru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!