SRBIN BLISTAO U POBEDI PAOK-A: Živkovića porede sa Mesijem

V. N.

06. 11. 2020. u 21:31

ZALAMANjE na levu stranu, šut i gol. Ne jednom već dva puta, čime je PAOK pogurao ka neverovatnom preokretu u meču trećeg kola Lige Evrope protiv PSV - 4:1.

СРБИН БЛИСТАО У ПОБЕДИ ПАОК-А: Живковића пореде са Месијем

FOTO: AP

Briljantna partija Andrije Živkovića (24) je podigla crno-beli deo Soluna na noge, hvalospevi grčkih medija se nižu, poređenja idu čak i do Lionela Mesija, a pokazatelj odličnog izdanja Srbina je činjenica da ga je UEFA svrstala među četiri kandidata za najboljeg igrača treće runde.

- Volim da ulazim u sredinu i tako dajem golove, volim! Sjajna noć za mene, generalno dobra utakmica za ceo tim u drugom poluvremenu. Velika pobeda - rekao je Andrija, koga je UEFA izabrala u tim trećeg kola.

Utakmica protiv slavnog holandskog kluba je još jednom pokazala koliko je dobar potez Živković učinio ovog leta kada je odlučio da napusti Benfiku i potpiše za PAOK.

Zvuči neverovatno, ali Živković je tokom četiri godine provedene u Lisabonu postigao četiri gola za "orlove", a isti učinak već sada ima u PAOK posle samo 12 utakmica. Uz sve to, Živković je u septembru uspeo da se "osveti" dojučerašnjem klubu postigavši gol za prolaz u duelu sa Benfikom.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!