JOVIĆ PRIZNAO KRIVICU: Plaća u humanitarne svrhe tri i po miliona dinara

Novosti online

10. 11. 2020. u 14:25

FUDBALER Luka Jović, protiv kog je Prvo osnovno tužilaštvo podnelo optužni predlog zbog izvršenja krivičnog dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije danas je sklopio s tižilaštvom sporazum  o oportunitetu i pristao da u humanitarne svrhe uplati tri i po miliona dinara.

ЈОВИЋ ПРИЗНАО КРИВИЦУ: Плаћа у хуманитарне сврхе три и по милиона динара

Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

- Po nalogu Prvog osnovnog suda u Beogradu u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu danas je saslušan okrivljeni Luka Jović i naveo je da mu je prilikom ulaska u Republiku Srbiju sanitarni inspektor uručio rešenje o samoizolaciji. Nakon podnošenja krivične prijave angažovao je branioce sa kojima je zbog poslovnih i porodičnih obaveza bio u lošoj komunikaciji tako da ponudu tužilaštva u vezi primene instituta odlaganja krivičnog gonjenja nije razume iz kog razloga je tim braniocima otkazao punomoćja i angažovao novog branioca.

Takođe, zamolio je tužilaštvo da se prema njemu primeni institut odlaganja krivičnog gonjenja i da pristaje da u humanitarne svrhe uplati iznos od 3.500.000,00 dinara, nakon čega je tužilaštvo donelo Naredbu o odlaganju krivičnog gonjenja i naložilo okrivljenom Luki Joviću da u roku od mesec dana u humanitarne svrhe uplati iznos od 3.500.000,00 dinara - saopštilo je tužilaštvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk