FSS: ITALIJANI SE NIŠTA NE PITAJU! Vlahović i Milenković imaju dozvolu FIFA i UEFA

Novosti online

10. 11. 2020. u 15:37

FUDBALSKI savez Srbije oglasio se povodom najavaiz Fiorentine da će oštro kazniti reprezentativce Dušana Vlahovića i Nikolu Milenkovića zbog kršenja kovid-protokola.

ФСС: ИТАЛИЈАНИ СЕ НИШТА НЕ ПИТАЈУ! Влаховић и Миленковић имају дозволу ФИФА и УЕФА

Foto: N.Paraušić

Italijanski klub je osim dvojca "orlova" prijavio još četiri igrača: To su Čileanac Erik Pulgar, Urugvajac Martin Kaseres, Argentinac Lukas Martines Kuarta i Marokanac Sofjan Amrabat.

- Ma, pustite Italijane! Ko sada o njima razmišlja? Ne mogu Italijani da naprave problem Vlahoviću i Milenkoviću, jer su sve dozvolili FIFA i UEFA. Tražili smo da se FIFA i UEFA uključe u ceo slučaj, pa je tako FIFA još u ponedeljak tokom dana zvaničnim putem, pismeno, obavestila Fudbalski savez Italije da Milenkoviću i Vlahoviću mora biti odobreno da se priključe reprezentaciji. U svakom slučaju, mi smo kao Savez apsolutno uz naše igrače i pružićemo im svaku vrstu zaštite i pomoći - rečeno je za "Informer.rs" u Fudbalskom savezu Srbije. I Ronaldo je otišao na svoju ruku, pa šta je bilo? Platio je kaznu. Mi stojimo iza naših fudbalera, to smo im rekli. Ako bude trebalo platićemo kaznu - poručili su iz FSS za Informer.

Srbija u borbi za plasman na EURO igra protiv Škotske u četvrtak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!