KOVID BOLNICA U NICI: Pola prvog tima i podmlatka francuske ekipe pozitivno na koronu

Novosti online

10. 11. 2020. u 20:36

FRANCUSKI prvoligaš Nica saopštila je da je najmanje deset njenih igrača i članova profesionalnog tima zaraženo koronom. Suočen sa ovom situacijom tim sa Azurne obale odlučio je da zatvori trening kamp.

КОВИД БОЛНИЦА У НИЦИ:  Пола првог тима и подмлатка француске екипе позитивно на корону

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Svi kolektivni treninzi su zbog toga otkazani, pre "mogućeg ponovnog otvaranja sledeće nedelje nakon novih testova, u dogovoru sa zdravstvenim vlastima", navodi se u saopštenju za medije.

Nisu poznata imena svih zaraženih, zna se samo da se među njima nalaze švajcarski reprezentativac Džordan Lotomba, Senegalac Rasine Soli i domaći igrač Andi Pelmar, dok je Alžirac Jusef Atal od ranije van stroja.

Iz kluba je saopšteno da ima pozitvnih i među igračima mlađih kategorija, te da će trening kamp biti otvoren sledeće nedelje posle novog kruga testiranja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk