ZAŠTO JE PREMIJER LIGA BOLJA OD SERIJE A? Alan ima odgovor na to pitanje

Novosti online

10. 11. 2020. u 21:21

FUDBALER Evertona Alan objasnio je brazilskim medijima u čemu je razlika između engleskog i italijanskog fudbala.

ЗАШТО ЈЕ ПРЕМИЈЕР ЛИГА БОЉА ОД СЕРИЈЕ А? Алан има одговор на то питање

FOTO: EPA

Brazilac sa punim pravom može da podvuče paralelu između dve lige - nastupao je za Napoli pet godina, a na insistiranje Anćelotija ovog leta pojačao je "karamele". Nekoliko meseci na Gudison Parku bilo je dovoljno da uvidi razliku. 

"Engleski fudbal se razlikuje od italijanskog. U Italiji je dosta taktike i slabiji klubovi previše poštuju favorite. U Engleskoj je inrezitet na mnogo višem nivou i svi klubovi kidišu da pobede" - rekao je Alan.

Podsetio je da je u Italiji imao lepe, ali i loše trenutke. 

"U Napoliju sam proveo pet godina. Najčešće trijumfalnih uz dosta dobrih utakmica i velikih izdanja u Ligi šampiona. Nažalost, doživeo sam i loše trenutke sa klubom. Stvari koje su se desile svuda, naravno" - rekao je Brazilac i dodao: 

"Moje vreme u Napulju se bližilo kraju. Došlo je vreme da promenim sredinu i upoznam novu kulturu. Nadam se da ću postići velike stvari sa Evertonom, kao što sam to učinio u Napoliju" - rekao je Alan koji se obratio brazilskim novinarima po povratku u državni tim posle godinu dana pauze.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)