ZBOGOM FUDBALU: Najlepši fudbaler sveta okačio kopačke o klin

Novosti online

10. 11. 2020. u 22:55

DOSKORAŠNjI fudbaler nemačkog Sandhauzena i reprezentacije Islanda Rurik Gislason rešio je da se oprosti od fudbala i posveti karijeri glumca.

ЗБОГОМ ФУДБАЛУ: Најлепши фудбалер света окачио копачке о клин

FOTO: Instagram/rurikgislason

Gislason je pažnju javnosti, naročito ženske, privukao na Mundijalu u Rusiji 2018, kada je aklamacijom proglašen za najlepšeg učesnika ovog takmičenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Easter to you all 🐥🙏

A post shared by Rurik Gislason (@rurikgislason) on Apr 21, 2019 at 9:43am PDT

To mu je donelo neverovatnu slavu i skoro milion pratilaca na Instagramu, ali i brojne probleme sa navalentnim obožavateljkama, od kojih je jedna čak tražila da joj donira spermu?

- Doneo sam odluku da okačim kopačke o klin. To je velika odluka i ne želim da isključim da ću ih jednog dana ponovo obuti, ali za sada je gotovo. Čeka me nekoliko novih projekata. Jedan je vezan za televiziju u Nemačkoj, a tu je i uloga u jednom islandskom filmu - poručio je Islanđanin.

Pre Sandhauzena Gislason je nastupao za Nirnberg, Kopenhagen, Viborg, Čarlton i HK u kome je  i počeo karijeru. Za selekciju Islanda zabeležio je 53 nastupa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk