KORONA HARA LIGOM EVROPE: Ceo tim Hofenhajma stavljen pod karantin!

Novosti online

11. 11. 2020. u 17:42

KORONA virus i dalje nastavlja da napada Hofenhajm, s obzirom na to da je redovni test u utorak doneo tri nova pozitivna slučaja!

КОРОНА ХАРА ЛИГОМ ЕВРОПЕ: Цео тим Хофенхајма стављен под карантин!

FOTO: FK Crvena zvezda

U pitanju su Sebastijan Rudi i Išak Belfodil što se tiče igrača, ali i jedan član stručnog štaba - dok su u utorak ujutru pozitivni na koronu bili i Munas Dabur i Robert Skov kojima je virus otkriven u nacionalnim timovima.

To je uslovilo da rival Crvene zvezde u Ligi Evrope pod hitno ode u karantin u kom će ostati do daljnjeg, dok iz kluba poručuju:

- Ne možemo da objasnimo akumulaciju. Mesecima smo pažljivo i savesno radili, sledili smo sve upute i prolazili bez ijednog pozitivnog. Zato nam je sada teško.

Prethodne nedelje su u izolaciji bili i Jakob Brun Larsen i jedan član stručnog štaba, dok su koronu preležali Andrej Kramarić, Kasim Adams i Pavel Kaderabek. Sva trojica su se priključili treninzima.

Inače, Zvezda će Hofenhajm dočekati 3. decembra u okviru 5. kola grupe L u kojoj nemački tim psole tri kola ima maksimalnih devet bodova. Crveno-beli su drugi sa šest, Liberec ima tri, a Gent je bez bodova.

(TELEGRAF) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)