KLOP O ODNOSU SA SUDIJAMA: Znam da ponekad izgledam kao idiot

Novosti online

11. 11. 2020. u 22:01

TRENER Liverpula Jirgen Klop istakao je da je svestan da se nekada kraj aut-linije ponaša onako kako to ne bi trebalo, ali navodi da će učiniti sve da to u budućnosti promeni.

КЛОП О ОДНОСУ СА СУДИЈАМА: Знам да понекад изгледам као идиот

Jirgen Klop foto: EPA

Nemački stručnjak je poznat kao jako temperamentan strateg i to ne krije. Vrlo aktivno prati mečeve još od perioda kada je vodio Borusiju Dormtund, a i sada klub sa "Enfilda".

-  Ljudi me neprestano vide kako trčim, stežem zube, upirem prstom u nešto. Ne mogu odjednom da počnem da sedim u položaju mislioca kako bi svi shvatili da mi se nešto događa u glavi. Razumem da u određenim trenucima izgledam kao idiot - rekao je Klop.

Sjajni trener je inače rekorder po broju dobijenih crvenih kartona u Premijer ligi. On, takođe navodi da mu ironija ne pomeže u komunikaciji sa sudijama.

- Sudije to ne razumeju. Mislim da sam prvi crveni karton dobio zato što sam pomoćnog sudiju pitao: "Koliko je pogrešnih odluka dopušteno? Jer ako je petnaest, onda je ostala još samo jedna." Sudija nije razumeo ironiju i odmah je mahao zastavom. Nisam u stanju mirno da sedim - zaključio je Klop.

Podsetimo, Liverpul se posle osam kola u Premijer ligi nalazi na trećem mestu na tabeli sa 17 bodova, ima jedan manje od vodećeg Lestera.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)