PANIKA U HRVATSKOJ! Vida preneo koronu Modriću?

Novosti online

12. 11. 2020. u 08:55

HRVATSKI reprezentativac Domagoj Vida igrao je 45 minuta u prijateljskoj utakmici Turske i Hrvatske zaražen koronavirusom.

ПАНИКА У ХРВАТСКОЈ! Вида пренео корону Модрићу?

EPA-EFE/FILIPE FARINHA

Vida je bio kapiten u prvom poluvremenu, a da je zaražen saznao je tek po okončanju utakmice koja je završena bez pobednika (3:3).

- Medicinska služba hrvatske reprezentacije dobila je informaciju pri kraju odmora između dva poluvremena da postoji jedan potencijalno pozitivan rezultat. Radi se o uobičajenoj proceduri pri testiranju nakon čega se sumnjivi nalaz ponovo testira kako bi se potvrdio rezultat. Vida će, u skladu s propisima, provesti iduće dane u samoizolaciji u Istanbulu - potvrdili su iz FS Hrvatske.

Hrvati su sada u strahu za saigrače s kojima je Vida bio u direktom kontaktu, a najviše za najboljeg igrača "kockastih" Luku Modrića. Vida se s njim grlio na treningu pred utakmicu, a na Instagramu je objavio zajedničku fotografiju.

Zabrinuti su i Turci, čiji mediji ističu da se pre utakmice Vida izgrlio sa saigračima iz Bešiktaša Dorukanom Tokozom i Čanerom Erkinom kao i selektorom Senolom Gunešom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Abiii #cometobesiktas 🦅😁😅🤣

A post shared by Domagoj Vida (@domagojvida) on Nov 11, 2020 at 1:12am PST

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)