ĆERKE DOŠLE PO MARADONU: Legendarni Argentinac izašao iz bolnice

Novosti online

12. 11. 2020. u 09:11

VELIKI Dijego Maradona pušten je u sredu iz bolnice u Buenos Ajresu, nešto više od nedelju dana nakon operacije na mozgu i oporavak će nastaviti kod kuće.

ЋЕРКЕ ДОШЛЕ ПО МАРАДОНУ: Легендарни Аргентинац изашао из болнице

EPA-EFE/JUAN IGNACIO RONCORONI

Lokalne TV stanice objavile su snimak koji prikazuje kako Maradona u ambulantnim kolika napušta kliniku Olivos.

Maradonin lekar Leopoldo Luke potvrdio je da je lično odobrio puštanje el Pibea iz bolnice.

Njegov advokat Matijas Morla rekao je da će legendarni 60-godišnji Argentinac nastaviti da se leči od zavisnosti od alkohola. Očekuje se da će boraviti u kući u blizini starijih ćerki.

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji prošle nedelje imao je hitnu operaciju subduralnog hematoma, nakupljene krvi izmedu membrane i mozga.

Maradonin lični lekar, neurolog Leopoldo Luke, rekao je tada da čak i male količine konzumacije alkohola mogu imati negativne efekte u kombinaciji sa lekovima koji su Maradoni potrebni za oporavak.

Maradona je u početku primljen u drugu kliniku u La Plati sa znacima depresije, anemije i dehidracije, pre nego što je premešten u Olivos kada je otkriven subduralni hematom.

Doktor Lukue rekao je da je neka nesreća verovatno prouzrokovala subduralni hematom, ali da se Maradona nije sećao pada ili nezgoda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)