MAKSIMIR OPET ZAVIJEN U CRNO: Preminuo još jedan legendarni igrač modrih

Novosti online

12. 11. 2020. u 11:13

NADVILO se crnilo nad Maksimir, otišla je zauvek još jedna Dinamova legenda. Iznenada je u četvrtak ujutro, u 76.godini preminuo Krasnodar Rora, još jedan iz legendarne generacije koja je 1967. godine donela modrima pehar Kupa sajamskih gradova.

МАКСИМИР ОПЕТ ЗАВИЈЕН У ЦРНО: Преминуо још један легендарни играч модрих

FOTO: Jutjub Printskrin

Još u utorak oprostio se, sa suzama u očima i teškog glasa, od saigrača Slavena Zambate, a preminuo je maWe od 48 sati posle toga.

Navijači dinama Roru će patiti kao jednog od najboljih igrača u istoriji kluba sa Maksimira, levokrilnog napadača koji je za 10 godina u modrom dresu zabeležio 459 utakmica na kojima je postigao 90 golova.

Posle Dinama nastupao je za belgijski Standard i francuski Nansi gde je bio saigrač budućoj zvezdi svetskog fudbala Mišelu Platiniju.

- Nikada ne bih postao onako dobar igrač da posle svakog treninga nisam ostajao da doatno radim sa Rorom - govorio je trostruki osvajač Zlatne lopte.

U Dinamo se vratio kao trener mlađih kategorija, a poslednjih godina bio je cenjen fudbalski komentator.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!