NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA TIPA: Sosnovjek pred bankrotom

Novosti online

14. 11. 2020. u 12:00

DONOSIMO vam najbolje iz novog broja kladionačarskog lista Tip

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА ТИПА: Сосновјек пред банкротом

Ilustracija sport Foto Dephositos

  • ŽARKO UDOVIČIĆ (Lehija, Poljska 1)

RADOMJAK – SOSNOVJEK 1

- Mom bivšem klubu Sosnovjeku ponestaje novca. Klub koji se prošle sezone takmičio u eliti, ovu je počeo katastrofalno i nije nemoguće da se opet sve završi selidbom u niži rang. Radomjak je izraziti favorit u ovom meču.
  • ALEKSANDAR PELIĆ trener Miovenija (Rumunija 2)

PETROLUL – AEROSTAR 1
- Na tiketima bi mesta moralo da bude za keca na Petrolul, koga od ostalih članova Druge lige odvaja količina novca sa kojom raspolaže. Takođe, mnogo je kvalitetniji od Aerostara.

  • VLADA FILIPOVIĆ koordinator za talente pri FS Norveške

STJORDALS – OJGARDEN 1
- Ekipa Ojgardena je u prethodnom periodu imala više sreće nego pameti. U poslednja dva kola je remizirala sa realno jačim timovima protiv kojih prikazanom igrom to nije zaslužila. Mislim da je fortuna istekla i da će u gostima kod Stjordalsa pretrpeti ubedljiv poraz. Rekao sam već, a ponoviću koliko god puta treba – zreli su za ispadanje.

  • MARKO MIRIĆ (Radnički 1923, Srbija 2)

LOZNICA – BORAC 1
- Mi smo u Loznici pre dva kola doživeli trenutno jedini poraz. Loznica je prava je domaćinska ekipa i verujem da će da savlada Borac, koji je u velikom problemu, jer ima zaraženih igrača u timu, a pritom je vezao i tri poraza.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali