BATAK PREDSTAVLJEN U NOVOM PAZARU: Želim da prvenstvo završimo u sredini tabele

V. N.

12. 11. 2020. u 18:10

FUDBALSKI klub Novi Pazar predstavio je novog trenera Radoslava Bataka koji je na klupi tog superligaša nasledio Kenana Kolašinca koji je podneo ostavku nakon poraza od Zlatibora (1:2) na Gradskom stadionu.

БАТАК ПРЕДСТАВЉЕН У НОВОМ ПАЗАРУ: Желим да првенство завршимо у средини табеле

FOTO: V. N.

Novi šef stručnog štaba poručio je na predstavljanju da je došao u fudbalski grad i klub sa tradicijom, koji ima infrastrukturu kao retko ko u Srbiji. Ocenio je i da ekipa ima određen kvalitet.

- Potrebno je da do kraja polusezone napravimo dobre rezultate, a da se onda na pauzi dobro pripremimo i pojačamo kako bismo prvenstvo završili u sredini tabele. Zadovoljan sam što je dosta fudbalera u rotaciji, a teren je jedino merilo ko će igrati. Dobro je što timovi u postavama moraju da imaju mlade igrače i verujem da fudbal u Srbiji napreduje – kazao je Batak.

On je imao reči hvale za prethodnika, rekavši da je Novi Pazar pod vođstvom Kolašinca ostvario dobre rezultate, da su pobeđeni Partizan i Vojvodina, ali da u duelu sa Zlatiborom nisu imali sreće.

- Da nije bilo tako, ja ne bih bio ovde. Takav je posao, turbulentan. Lakše je smeniti trenera, nego promeniti 20 igrača – dodao je Batak.

Ranije je vodio Vojvodinu i Radnički iz Niša, a radio je i na Tajlandu. U Novom Pazaru pomagaće mu asistent Davor Berber, kondicioni trener Zoran Repac, dok će iz prethodnog stručnog štaba ostati Elvir Muratović i Damir Beširović.

U upravi Novog Pazara ističu da je Batak veliki profesionalac, koji uvek daje maksimum.

- Želja nam je bila da angažujemo mladog i perspektivnog stručnjaka željnog dokazivanja. Igrali smo protiv Radničkog i tada je imao prilike da upozna naš tim. Želim mu mnogo sreće i da se ovde oseća kao kod kuće – poručio je sportski direktor Novog Pazara Emir Bihorac.

Novi Pazar je 15. na tabeli Superlige Srbije sa osvojenih 15 bodova, a u narednom kolu, posle reprezentativne pauze, gostovaće Voždovcu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S