UŽIVAJ MAKEDONIJO! Urnebesna odjava meča makedonskog komentatora (VIDEO)

Novosti online

13. 11. 2020. u 09:55

DOK navijači fudbalske reprezentacije Srbije tuguju zbog eliminacije od Škotske u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo, naši južni susedi slave istorijski prvi plasman na veliko takmičenje u fudbalu.

УЖИВАЈ МАКЕДОНИЈО! Урнебесна одјава меча македонског коментатора (ВИДЕО)

FOTO: Redit Printskrin

Reprezentacija Severne Makedonije u četvrtak je minimalnom pobedom na gostovanju u Gruziji overila vizu za EURO. Junak pobede bio je veteran Goran Pandev koji je golom u 54. minutu lansirao Makedonce u grupu C sa Ukrajinom Holandijom i Austrijom, a sebe među besmrtne.

Komentator prenosa u Makedoniji privukao je veliku pažnju odjavom meča nakon što je glavni sudija odsvirao kraj na stadionu "Boris Pajčadže".

- Kraj, uživaj Makedonijo! Idemo na Evropsko prvenstvo! Fudbaleri su ostvarili veliki uspeh kao svojevremeno rukometaši, odbojkaši, košarkaši...

- U ovom teškom vremenu kada naša nacionalnost, jezik, geni, naše ime i prezime nisu prepoznati, mi idemo na Evropsko prvenstvo. Oni kojima smo dali pismenost sačekaće nas sledećeg juna, slušaće i salutiraće našoj himni"

-Ovo je poruka za sve pravoslavce, hrišćane, Makedonce, Albance, Turke koji igraju za ovu reprezentaciju. I jedni i drugi i treći i četvrti treba da čuvaju našu državu - vikao je egzaltirani makedonski komentator.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)