EURO IPAK U 12 GRADOVA: Rusija i Engleska na čekanju

Novosti online

14. 11. 2020. u 13:52

EVROPSKA fudbalska unija tvrdoglavo insistira da se predstojeći EURO održi u originalnom formatu, sa 12 gradova domaćina.

ЕУРО ИПАК У 12 ГРАДОВА: Русија и Енглеска на чекању

EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Prethodnih nedelja pojavila se nezvanična informacija da se ceo turnir "seli" u rusiju, a ovoh dana, engleski mediji su spekulisali da bi domaćinstvo mogli da preuzmu Engleska i Škotska (koja bi bila domaćin samo jednom, protiv Engleske), ali u subotu je predstavnik za medije Uefe odbacio mogućnost promene domaćinstva.

- Nameravamo da održimo EURO u formatu i na lokacijama potvrđenim ranije i usko sarađujemo sa svim gradovima domaćinima. S obzirom na okolnosti u vezi sa pandemijom koronavirusa, nad kojim ni UEFA ni lokalni organizacioni odbori nemaju kontrolu, još ne znamo kakve će biti mogućnosti da gledaoci budu na tribinama - objavila je UEFA.

U izjavi se ipak dodaje da, iako planova za prebacivanje svega u jednu zemlju još nema, takva odluka može biti doneta u budućnosti.

Rusija je ranije izrazila spremnost da ugosti najjače evropske selekcije, dok se iz engleskog FA nisu zvanično oglašavali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)