STANKOVIĆ: Zvezda bez kalkulacija, želimo da osvojimo Kup srbije!

Novosti online

15. 11. 2020. u 12:15

Crvena zvezda će u ponedeljak od 17 časova dočekati Zlatibor, čime će započeti takmičenje u Kupu Srbije.

СТАНКОВИЋ: Звезда без калкулација, желимо да освојимо Куп србије!

FOTO: FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Dejan Stanković ističe da neće biti kalkulisanja, te da se u redovima crveno-belog tima veoma ozbiljno shvata ovo takmičenje.

"Nama je cilj da osvojimo Kup Srbije. Tako da ćemo protiv Zlatibora ući u meč kao da je u pitanju finale. Nema kalkulacija. Čestitam rivalu na dobrim rezultatima u poslednje vreme, ali nama to ne menja ništa. Znamo šta nam je cilj i tako ćemo se i spremiti za meč".

Osvrnuo se Stanković detaljnije i na igrački kadar.

"Mi smo polusezonu podelili na cikluse, a ovo je poslednji pred zimsku pauzu. Svi igrači koji su zdravi i koji nisu sa reprezentacijom će biti u konkurenciji za meč. Dobro smo trenirali, tako da ću pred samu utakmicu odlučiti ko će zaigrati. Neće na teren istrčati svi bonus igrači, a što se tiče pozicije levog beka, plan je da Rodić dobije minute. Izlazi iz povrede i kada je to slučaj, bitno je da zaigra pre nego što dođe neka "jaka" utakmica, kao što je naša protiv Vojvodine sledećeg vikenda. Hoću da vidim u kakvoj je formi, ali tu je i Hajdin. Računam na njega, u grupi je, trenira i konkuriše za tim".

Pohvalno je Stanković govorio i o treneru Zlatibora Zoranu Njegušu, bivšem fudbaleru Crvene zvezde.

"Drago mi je što se posle duže pauze vratio u naš fudbal. Imao je epizodu u Radu, ali se onda vratio kući i preporodio ekipu. Zlatibor je s njim dobio veliko pojačanje", Rekao je Stanković. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!