MIHAJLOVIĆ SE POKAJAO – TRAŽI ZVEZDI NAPADAČA NAZAD: Bolonja vraća Falćinelija, šampion Srbije u problemu

Novosti online

18. 11. 2020. u 18:39

NA STADIONU Renato Dal’Ara oduševljeni igrama iskusnog napadača.

МИХАЈЛОВИЋ СЕ ПОКАЈАО – ТРАЖИ ЗВЕЗДИ НАПАДАЧА НАЗАД: Болоња враћа Фалћинелија, шампион Србије у проблему

FOTO: AP

Lokalni mediji u Bolonji koji sve više prate igre Dijega Falćinelija u Crvenoj zvezdi i skreću pažnju na njegov golgeterski preporod, tvrde da njegova otkupna cena nije ona koja je prezentovana javnosti. Naime, portali u Italiji pišu da je klauzula za napadača čak 3.500.000 evra umesto već dogovorenih 1.000.000.

Već na prvi pogled to deluje nerealno i iznad svih limita u srpskom fudbalu. Praktično, nedodirljiva granica za Zvezdine finansijske mogućnosti jer bi to bio najveći ulazni transfer u istoriji kluba.

Međutim, kako je "Mozzart sportu" potvrđeno iz kluba sa Marakane, Zvezda ima klauzulu po kojoj Falćinelija može da otkupi za 1.000.000 evra u tri rate i to će skoro sigurno i uraditi na proleće.

Možda sada u Italiji žale što su tada pristali na pomenutu cenu jer igrač sada sigurno vredi više. Golovi u Zvezdi i pogtovo igranje u Ligi Evrope je Dijegu vratilo i na radar italijanske fudbalske javnosti pa je u prethodnih mesec dana nekoliko puta u tamošnjim manjim medijima pisano o njegovoj karijeru u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk