PREGOVORI SU U TOKU: Frančesko Toti se vraća u Romu, ovo su navijači "vučice" dugo čekali!

Novosti online

18. 11. 2020. u 20:16

Legendarni fudbaler Rome Frančesko Toti u pregovorima je sa novim vlasnicima kluba oko povratka u tabor "vučice".

ПРЕГОВОРИ СУ У ТОКУ: Франческо Тоти се враћа у Рому, ово су навијачи вучице дуго чекали!

Foto: EPA

Američki biznismen Den Fridkin i njegov sin Rajan prošle godine su postali vlasnici "vučice", za koju su platili 591.000.000 dolara.

Oni su tada najavili i velike promene u funkcionisanju Rome, a ništa veliko ne bi moglo da prođe bez jednog od najvećih igrača u njenoj istoriji.

Porodica Fridkin želi da vrati Totija u klub, a prvi korak je već napravljen po tom pitanju, pošto je juče organizovan sastanak. Totiju je ponuđeno da preuzme neku od bitnih funkcija u klubu iako još uvek nije poznato koju. Sastanku je prisustvovao i generalni direktor Gvido Fjenga.

Legendarni kapiten želi da dobije neku od uticajnijih pozicija, a njegova ideja je da sedne u fotelju tehničkog direktora što je u hijerarhiji treća po važnosti funkcija u klubu.

Podsetimo, Toti je 2017. godine okončao karijeru kao 40-godišnjak nakon 28 godina u Romi jer mu tadašnja uprava nije ponudila novi ugovor. Nakon toga je obavljao funkciju direktora kluba s "Olimpika", ali se junu prošle godine povukao sa tog mesta zbog sukoba sa tadašnjim vlasnikom Džejmsom Pelotom, te je u međuvremenu postao fudbalski menadžer.

Kada je napuštao poslednji put Romu, Toti je istakao da neće kročiti na "Olimpiko" dok se vlasnička struktura ne promeni, a sada nema smetnji, potšo je Pelotu nasledio Fridkin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)