MALDINI STVARA SUPER TIM: Dvojac iz Srbije stiže u januaru, a to nije sve...

Novosti online

18. 11. 2020. u 20:34

Sjajni rezultati na početku nove sezone pomerili su ambicije Milana.

МАЛДИНИ СТВАРА СУПЕР ТИМ: Двојац из Србије стиже у јануару, а то није све...

Foto: EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Dolazak Zlatana Ibrahimovića je dosta pomogao, pa sada Paolo Maldini i Ivan Gazidis razmišljaju čak i tituli i načinu na koji bi mogli da stignu do nje.

Januar će biti buran jer Milan konačno ima veliki budžet pred prelazni rok. I planiraju da ga potroše.

Kako prenosi sajt ''football-italia'', čak petorica igrača su na meti milanskog kluba, a dvojica od njih su Srbi!

Milan bi u januaru mogli da pojačaju Nikola Maksimović i Luka Jović, a u klubu se nadaju da su to igrači koji bi u budućnosti mogli da donose trofeje.

Nikola Maksimović je godinama u Italiji, dokazao se kao štoper i desni bek u Napoliju, a njegovo iskustvo bi značilo klubu. Čak i ako ne bi bio standardan štoper, klub se nada da bi doneo kvalitet i u svakom trenutku mogao da odmeni Kjera i Romanjolija koji fantastično funkcionišu na početku ove sezone.

Ipak, postoji i problem, interesovanje timova iz Engleske.

Drugi pik je Luka Jović, a tu bi se italijanski tim oslonio i na dobre odnose sa Realom. Trenutno je na pozajmici Brahim Dijaz, kog Milan želi da otkupi, a Jović bi za početak bio rezerva Zlatanu Ibrahimoviću, najbitnijem igraču tima!

Takođe, italijanski sajt podseća na dobre odnose Milana i Ramadanija, koji je Lukin agent, što bi moglo da ima uticaja u njegovoj odluci da promeni sredinu. Pogotovo ako ga Zinedin Zidan ne bude više koristio do prelaznog roka.

Pored Maksimovića i Jovića, Milan će pokušati da angažuje štopera Ozana Kabaka iz Šalkea ili Mohameda Simakana iz Strazbura, a zainteresovani su i za Emersona koji je trenutno fudbaler Betisa.

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk