JOVIĆ JE "BELI KRALJ": Marka hvali srpskog fudbalera

Novosti online

19. 11. 2020. u 13:07

Luka Jović se budi, tri gola i dve asistencije u dresu Srbije nekako su omekšali srce i španskih medija koji kažu da u moru problema Real Madrida svetlost u tunelu su forma i efikasnost srpskog napadača.

ЈОВИЋ ЈЕ БЕЛИ КРАЉ: Марка хвали српског фудбалера

FOTO: EPA

Španska "Marka" je napisala tekst pod naslovom "Jović, beli kralj pauze" u kome ističe da je mladi napadač blistao u dresu Srbije, da je golovima protiv Škotske, pa Rusije (dva) i asitencijama za gol Radonjića u Budimpešti i Vlahoviću protiv "zbornaje" pokazao najviše od svih reprezentativaca iz Reala.

Pratio je sigurno i Zinedin Zidan igre Jovića, valjda će sve ovo uzeti u obzir kada bude sastavljao tim i vršio izmene jer je Luka do sada odigrao samo 208 minuta. 

Mediji i navijači su veoma strogi prema Joviću ali "Marka" spušta malo loptu i smatra da bi Real mogao da iskoristi buđenje napadača i usmeri ga da postane ono za šta su platili Ajntrahtu 60 miliona evra pre godinu i po dana. Ceo tekst ima konotaciju - Zidane, pruži Joviću novu šansu.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!