NEMCI TVRDE: Dragović ne dolazi u Zvezdu, evo i zbog čega...

Novosti online

19. 11. 2020. u 14:11

IAKO se činilo kao gotova stvar, velika je dilema hoće li austrijski defanzivac Aleksandar Dragović u januaru pojačati Crvenu zvezdu! Kako trenutno stvatri stoje neće, bar u zimskom prelaznom roku.

НЕМЦИ ТВРДЕ: Драговић не долази у Звезду, ево и због чега...

Foto: N.Paraušić

Dragović je igrač Leverkuzena s kojim ima ugovor do leta 2021. godine i bio je spreman da se odrekne određenih finansijskih primanja, ali očigledno Bajer nije spreman da se odrekne njegovih usluga.

- Na zimu ćemo pustiti nekoga samo ukoliko situacija u timu to dozvoljava. Dragović je, zasad, u našim planovima za čitavu sezonu - rekao je sportski direktor kluba Simon Rolfs  za tamošnji "Kiker".

Podsetimo, Dragović je veliki navijač Zvezde i nedavno se pojavila informacija da je sve već dogovorio sa čelnicima crveno-belih na ličnom planu. Međutim, dogovor klubova će očigledno teže ići.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S