ANDALUŽANI NEZADOVOLJNI: Sevilja ljuta na FSS zbog Gudelja

Novosti online

19. 11. 2020. u 17:24

FUDBALSKI klub Sevilja je ljut na Fudbalski savez Srbije. Razlog je taj što smatraju da je Nemanja Gudelj igrao previše za nacionalnu selekciju.

АНДАЛУЖАНИ НЕЗАДОВОЉНИ: Севиља љута на ФСС због Гудеља

Foto: N.Paraušić

Ovu vest objavio je "Mundo Deportivo". Istina, zadnji vezni tima iz Andaluzije je na terenu protiv Šktoske proveo 120 minuta, a 90 minuta protiv Mađarske i skoro isto toliko protiv Rusije, pošto je zamenjen nekoliko minuta pre kraja susreta.

Zbog toga u Sevilji smatraju da je Gudelj preumoran i iscrpljen, te da neće moći da pomogne ekipi u meču španske Primere protiv Selte (subota, 18.30).

Sevilja je tokom ovog reprezentativnog ciklusa imala devet igrača u nacionalnim selekcijama, ali nijedan nije na terenu proveo toliko vremena kao igrač "orlova".

Ipak, Gudelj je igrao kao iznuđeno rešenje zbog problema sa povredama i virusom korona. Treba reći da je 300 minuta na terenu proveo i član Fiorentine Nikola Milenković.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)