BRENDAN RODŽERS: Ne razmišljamo o tituli

Beta

20. 11. 2020. u 21:39

TRENER fudbalera Lestera Brendan Rodžers rekao je danas da je prerano smatrati njegovu ekipu konkurentom za titulu i dodao da je naredni protivnik Liverpul opasan, uprkos povredama i bolesti brojnih igrača.

БРЕНДАН РОЏЕРС: Не размишљамо о титули

Foto: EPA-EFE/ LYNNE CAMERON

Lester je na pauzu u Premijer ligi otišao kao prvoplasirani sa bodom više od Totenhema i šampiona Liverpula, na drugom i trećem mestu na tabeli. Posle osam kola u Premijer ligi prvih šest ekipa deli samo tri boda.

Upitan da li za titulu ove sezone konkuriše više klubova, Rodžers je rekao: "Nisam čak ni razmišljao o tome. Odigrali smo samo osam utakmica".

"Dobro smo počeli, ali važno je da imamo pravi pristup, da zadržimo skromnost koju imamo u ekipi i da se na najbolji način pripremimo za svaku utakmicu. Samo o tome razmišljamo i ni o čemu drugom", rekao je Rodžers, preneo je Skaj.

Trener Liverpula Jirgen Klop ima mnogo problema sa sastavom zbog povreda igrača ali i zaraženih korona virusom, a Rodžers je pohvalio kvalitet u redovima šampiona Engleske.

"Oni imaju vrhunske igrače. Videli smo i na našem primeru povređenih da drugi igrači dobijaju šansu i dobro odigraju, a isto će biti i kod njih. Utakmica će biti izuzetno teška. Čak iako im nedostaju igrači, to je ekipa sastavljena od prvoklasnih fudbalera. Moraš da budeš agresivan kada se braniš i precizan u napadu. Želiš da igraš sa najboljima, a oni to sigurno jesu", naveo je Rodžers.

U prvih osam kola Lester je dobio sve četiri utakmice na gostovanjima, uključujući i protiv Mančester sitija, 5:2 na Etihadu.

"U svakoj utakmici, posebno na gostujućem terenu, moraš dobro da se braniš, ali i da budeš efikasan. Ekipa se razvija i razvija različite načine za pobedu. Igrali smo protiv Sitija, pobedili sa 5:2 i imali smo posed lopte 28 odsto, ali je tih 28 odsto bilo opasno", naveo je Rodžers.

Utakmica Lestera i Liverpula na Enfildu igra se u nedelju uveče.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)