ŠOU U PLEJ-OFU MLS LIGE: Golman isključen tokom penala, rezervni nije mogao da ga menja (VIDEO)

Novosti online

21. 11. 2020. u 22:27

FUDBALERI Orlanda savladali su Njujork siti u prvoj rundi plej-ofa američke MLS lige posle boljeg izvođenja penala u kojima je viđena prava drama!

ШОУ У ПЛЕЈ-ОФУ МЛС ЛИГЕ: Голман искључен током пенала, резервни није могао да га мења (ВИДЕО)

Foto: Jutjub

Utakmica je završena 1:1 posle 120 minuta, iako je Orlando cele produžetke igrao sa desetoricom posle isključenja Ruana.

Međutim, tokom izvođenja kaznenih udaraca isključen je i golman Orlanda Galjese, zbog izletanja sa gol-linije. Njega je inicijalno zamenio rezervni golman Rouv, ali ispostavilo se da on nije mogao da uđe u igru jer je Orlando već izvršio sve dozvoljene izmene.

Na kraju je među stative stao defanzivac Rodrigo Šlegel koji je u sedmoj seriji postao heroj Orlanda odbranivši udarac islandskog reprezentativca Guđmundura Torarinsona za prolaz u drugu rundu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!