DA JE PROMAŠIO MORAO BI TAKSIJEM KUĆI: Miha otkrio kakvu je kaznu spremio za Orsolinija

Novosti online

22. 11. 2020. u 21:53

TRENER Bolonje Siniša Mihajlović tvrdi da je njegov tim zaslužio pobedu protiv ali je i kritikovao svog igrača Rikarda Orsolinija na pomalo šaljiv način.

ДА ЈЕ ПРОМАШИО МОРАО БИ ТАКСИЈЕМ КУЋИ: Миха открио какву је казну спремио за Орсолинија

FOTO: EPA

Bolonja je pobedila Sampdoriju sa 2:1 posle golova Mortena Torsbija za Sampu, a zatim i autogola Vaska Ređinija i naposletku pogotka Orsolinija.

- Imamo isti broj poena kao i prošle godine u ovo vreme uprkos činjenici da smo igrali protiv jakih rivala poput Milana, Lacija, Sasuola i Napolija već sada. Zato mislim da igramo bolje - rekao je Mihajlović za Skaj sport posle meča.

Preneo je svojim igračima i malo optimizma tvrdeći da će nagrada za naporan rad pre ili kasnije morati da se vidi.

- Mi to radimo sada. Primili smo gol posle kornera, što je bilo razočaravajuće, ali smo ipak igrali bolje i zaslužili smo trijumf - dodao je Miha i onda otkrio šta je rekao Orsoliniju koji je pre pogotka promašio odličnu šansu.

- Rekao sam mu: "da si zabrljao i taj šut ne bih te pustio u timski autobus". Šansa u utakmici sa Napolijem je bila lakša od one iz koje smo danas dali gol. Nismo dali mnogo udaraca protivniku, ali smo opet primili pogodak. To iritira, ali se i čini da primamo golove iz svake šanse koju dopustimo protivnicima. Ali, dok god dajemo više od protivnika - naglasio je Miha.

(TELEGRAF) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk