GAJIĆ: Zvezda igra lepo, idemo ka našem cilju

Tanjug

23. 11. 2020. u 08:55

FUDBALER Crvene zvezde Milan Gajić izjavio je da je najbitnije što je njegova ekipa osvojila tri boda na gostovanju Vojvodini.

ГАЈИЋ: Звезда игра лепо, идемо ка нашем циљу

Foto: M.Vukadinović

Crveno-beli su sinoć na "Karađorđu" pobedili 2:0 u 15. kolu Superlige, a Gajić je bio strelac prvog gola.

"Jedan veoma težak meč, ali smo znali šta nas očekuje. Vojvodina se opravdano nalazi u samom vrhu tabele našeg prvenstva. Izuzetno su borbena ekipa koja gine za svaku loptu i znali smo da će biti teško. Iskreno bilo je i veoma hladno, malo smo se smrzli na početku meča, ali ono što je najbitnije su nova tri boda. Polako idemo ka našem cilju, postižemo golove, igramo dobro i lepo. Nismo samo pobede važne, već i način na koji pobeđujemo", rekao je Gajić posle meča.

Tim Dejana Stankovića u četvrtak očekuje utakmica 4. kola Lige Evrope i gostovanje ekipi Genta u Belgiji.

"Kao i pred svaku evropsku utakmicu, znamo da je naš cilj da prezimimo u Evropi i daćemo maksimum da to i uradimo. Sa druge strane, gostovanje ekipi Genta je još jedan korak ka tome i prilika da se pobedom približimo tom cilju. U Belgiji nas očekuje teška utakmica, videli smo u prošlom meču o kakvoj se ekipi radi. Pre svega je važno da se dobro odmorimo, spremimo i odemo tamo da napravimo rezultat", zaključio je Gajić.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove