NOVI SLUČAJ KORONE: Zaražen još jedan reprezentativac Srbije

Novosti online

24. 11. 2020. u 16:55

SRPSKI fudbaler i član Olimpijakosa, Lazar Ranđelović, pozitivan je na virus korona.

НОВИ СЛУЧАЈ КОРОНЕ: Заражен још један репрезентативац Србије

FOTO: EPA

Kako prenosi grčki "Novasports" on je samo jedan od igrača atinskog kluba koji je pozitivan na Kovid-19. Pored njega virus korona imaju Jusuf El Arabi i Ahmad Hasan.

Ranđelović je pozitivan test dobio nakon redovnog testiranja pred meč Lige šampiona i u skladu sa pravilima poslat je u izolaciju.

Trener Olimpijakosa Pedro Martins se nalazi na mukama kad je u pitanju sastav za utakmicu portiv Mančester sitija koji je na programu sutra od 18.55. Osim ove trojica igrača Portugalac neće moći da računa ni na Valbuenu, Holebasa, Vinagrea, Brumu i najverovatnije Rafinju.

Podsetimo, odlični krilni fudbaler je za reprezentaciju Srbije debitovao prošle nedelje u ubedljivoj pobedi nad Rusijom - 5:0.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali