ERAKOVIĆ: Verujem da možemo da pobedimo u Belgiji i upišemo treći vezani trijumf u Ligi Evrope

Novosti online

24. 11. 2020. u 18:39

FUDBALERI Crvene zvezde igraju važan meč u Belgiji protiv Genta. U odbrani šampoiona Srbije bi mogao da se nađi mladi Strahinja Eraković.

ЕРАКОВИЋ: Верујем да можемо да победимо у Белгији и упишемо трећи везани тријумф у Лиги Европе

Foto: FK Crvena zvezda

Ovaj 19-godišnjak je govorio o dosadašnjem odigranom delu sezone, kao i očekivanja od Lige Evrope, šampionata, ali i Kupa Srbije.

-  Mislim da smo u prethodnom periodu odradili veliki posao. Imamo značajnu razliku od devet bodova u odnosu na večitog rivala i po mom mišljenju igramo veoma lep fudbal. Raduje činjenica da nam je efikasnost na zavidnom nivou, ali i činjenica da smo primili mali broj golova. Nama defanzivcima je svakako bitnija ova druga stavka, ali smo dokazali do sada da smo veoma aktivni i u fazi napada – počeo je Eraković razgovor za klupski sajt.

Popularni "Čupa" ne krije oduševljenje što mu je trener Dejan Stanković ukazao poverenje ove sezone.

-  Otkako sam letos i definitivno u prvom timu Crvene zvezde svaki trening, svaki meč doživaljavam kao ostvarenje sna. Svakom detetu koje je dugo u klubu velika želja je da zaigra u prvom timu, a meni se to upravo i ostvarilo. Mnogo mi znače pohvale zbog dobrih igara, ali i kritike jer samo tako mogu da postajem bolji. Zadovoljstvo je nositi crveno-beli dres na svakom meču, a drago mi je i što dobijam priliku i u Ligi Evrope.

Zvezda je proteklog vikenda trijumfovala protiv Vojvodine u Novom Sadu sa 2:0, a već u četvrtak ih očekuje nastavak takmičenja u Ligi Evrope.

- Veoma tešku i važnu pobedu za nas izvojevali smo u nedelju u Novom Sadu. Vojvodina je jedna od  najboljih ekipa u Superligi i sigurno je da smo, na neki način generalnu probu pred Gent uspešno završili. Sada se okrećemo sledećem izazovu, a to je belgijska ekipa. Upoznati smo sa svim njihovim osobinama, ali verujemo u sebe i u pozitivan rezultat. Mislim da možemo doći i do treće vezane pobede, jer smo do sada pokazali da možemo mnogo - zaključio je Eraković.

Meč Gent - Crvena zvezda na programu je u četvrtak od 18.55. Podsetimo, crveno-beli su slavili u prvom meču ovih rivala sa 2:1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk