INTER MORA DA POBEDI: "Kuva" se u Milanu, Real dolazi na "Đuzepe Meacu"

M. BLAŽIĆ

25. 11. 2020. u 08:10

REAL je utakmicu protiv Intera koju je morao da dobije u Madridu dobio, sada je "loptica" prebačena u "dvorište" Italijana, koji su praktično u identičnoj situaciji kao Španci pre dvadesetak dana.

ИНТЕР МОРА ДА ПОБЕДИ: Кува се у Милану, Реал долази на Ђузепе Меацу

Foto: EPA-EFE/JUNAJO MARTIN

Dva boda iz tri meča ekipe Antonija Kontea stavljaju ozbiljan imperativ pred "nero-azure", a protivnik je sve samo ne poželjan kada se traže samo tri boda, ništa manje od toga. Nema sumnje da će od osam večerašnjih duela u najkvalitetnijem evropskom takmičenju najviše "kuvati" upravo na "San Siru", pošto ni Real nije u zavidnoj situaciji na pola puta ka drugoj fazi.

- Igramo dobro u poslednje vreme u svim takmičenjima, ali uvek pravimo greške. Pred nama su još tri utakmice, devet bodova je u igri i logično je da sa optimizmom očekujemo meč sa Realom, koji bi mogao da nam donese bodove i veliku dozu samopouzdanja - istakao je napadač Intera Lautaro Martinez.

U grupi D Liverpul bi mogao da završi posao 180 minuta pre kraja ove faze takmičenja, a za to mu je potreban trijumf protiv Atalante, koju su pre tri nedelje demolirali u Bergamu. U tom slučaju i Ajaks našeg Dušana Tadića bi pobedom nad Midtjilandom znatno ojačao "akcije".

- Ne verujem da postoji bilo koji sistem u svetu fudbala koji ima rešenje za Salaha, Manea i Žotu kada su u svom najboljem izdanju. Ja ih upravo takve očekujem u novom duelu sa Atalantom - najavio je "pun gas" svog tima strateg "Redsa" Jirgen Klop.

Bajern bi kao i Liverpul već večeras trebalo da završi posao, pošto je rival koji stiže na "Alijanc arenu" u prethodnom kolu "demoliran" u Salcburgu 6:2. Za našu javnost je mnogo zanimljivije gostovanje moskovske Lokomotive Atletiku iz Madrida zbog šefa struke ruskog tima Marka Nikolića.

- Bili smo poljuljani serijom slabijih rezultata, ali je pobeda protiv Arsenala iz Tule vratila prepoznatljivu glad. Atletiko jeste favorit, ali mi smo u Moskvi pokazali da možemo da im pariramo - podvukao je vezista Lokomotive Anton Mirančuk.

GRIZMANU SUPER SA MESIJEM

FRANCUZ Antoan Grizman demantovao je izjave svog ujaka Erika Olaca o lošem odnosu sa Mesijem, uz napomenu da sa rođakom odavno nije u kontaktu.
- Leo zna da ga izuzetno poštujem, da učim od njega i da ga gledam kao primer kako bi trebalo raditi. Rekao sam mu da ću javno govoriti, iako to ne volim, kako bih razjasnio stvari.

U grupi C Mančester siti pobedom na gostovanju Olimpijakosu završava posao, dok duel Marselja i Porta može u potpunosti da zakomplikuje situaciju u grupi ili tim našeg Marka Grujića snažno pogura ka drugom mestu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk