PELE SE OPROSTIO OD MARADONE: Šutiraćemo zajedno loptu na nebu

Novosti online

25. 11. 2020. u 18:57

Jedna od najvećih fudbalskih legendi, bivši brazilski reprezentativac Edson Arantes do Nasimento, poznatiji kao Pele, izrazio je žaljenje zbog smrti Dijaga Maradone.

ПЕЛЕ СЕ ОПРОСТИО ОД МАРАДОНЕ: Шутираћемо заједно лопту на небу

Foto EPA

"Svakako ćemo jednoga dana zajedno šutirati loptu na nebu", naveo je Pele u kratkoj izjavi koju je njegov predstavnik dao za Rojters.

Jedan od najboljih svetskih fudbalera svih vremena, Argentinac Dijego Armando Maradona, preminuo je danas u 60. godini od posledica srčanog udara, potvrdio je njegov advokat.

Maradona se u poslednje vreme borio sa zdravstvenim problema, a pre nekoliko nedelja operisao je subdermalni hematom na mozgu, podseća Rojters.

Kako prenosi Fudbal Italia, objavljeni su snimci vozila hitne pomoći ispred Maradonine kuće u argentinskom Sen Andresu.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!